Centrum

Hummelsväg 11
I källarplan finns 3 lägenheter. En med egen ingång på gaveln av huset, som är på 18 kvm med eget wc med dusch samt kokvrå. Övriga lägenheter nås från trapphuset. En etta med kokvrå på 22 kvm, som delar wc samt dusch med en annan lgh. Ytterligare en etta med kokvrå samt avskärmad sovdel, som delar dusch samt wc med ovanstående lgh.På första samt andra våning finns det totalt 4 st lägenheter med 3 rum och kök. Balkong finns. Ytan är 68 kvm. Slutligen längst upp på vinden finns det 2 st vindslägenheter. Båda har 1 rum med kokvrå och båda har egen toalett med dusch.
Gödeby

3 rum och kök på 87 kvm. Varje lägenhet har tvättmaskin samt torktumlare. I köket finns vita allmoge luckor samt diskmaskin. I vardagsrummet finns burspråk och utgång till uteplats.
Även sovrummet har utgång till uteplatsen. Till varje lägenhet finns förråd på 7 kvm. Även vinden går att använda som förrådsyta.
Rolfstorp

Stationsgatan
Varje lägenhet har tvättmaskin samt torktumlare i separat tvättrum. Uppvärmningen sker med vattenburen elvärme. Alla lägenheterna ligger i markplan, och har 2 - 3 rum och kök på 66 kvm. Utgång till uteplats direkt från vardagsrum. Till varje lägenhet finns det 2 st förråd.
Här finns också ett garage på 275 kvm.


Skällinge

Rundvägen
Vi äger lägenheter som ligger mycket bra till bland villorna på Rundvägen. Till varje lägenhet hör en egen trädgård. Två rum och kök är på 70 kvm med tvättmaskin samt torktumlare i varje lägenhet. Utgång till uteplats direkt från vardagsrum i alla lägenheter.
Vi har även lägenheter som är tre rum och kök med tvättmaskin samt torktumlare i varje lägenhet.