Centrum

Valenciavägen
På Valenciavägen 10 har vi 6 4-rumslägenheter i parhusform.
Valenciavägen ligger på Västra Gärdet, och lägenheterna är belägna i ett fint villaområde.
Bottenplan innehåller kök, wc med dusch sa
mt vardagsrum och tvättrum. En våning upp finns sovrum, badrum samt klädkammare. Bilparkering finns i direkt anslutning till groventrédörren där även förrådet finns. Till lägenheten hör även en egen trädgård. Ytan på lägenheten är totalt 98 kvm.


Grönemadsvägen
På en tvärgata till Valenciavägen ligger Grönemadsvägen. Där har vi 4 3-rumslägenheter, även dessa i parhusform. På bottenplan har vi kök, vardagsrum, klädkammare samt wc med tvättrum.
En trappa upp finns sovrum, badrum samt klädkammare.Carport finns till varje lägenhet samt förråd och en egen trädgård. Ytan är 100 kvm.Gjutängsvägen 4
Här har vi ett hyreshus i 2,5 plan.I huset finns det lägenheter med 2 eller 3 rum o kök på 47,2 till 68,5 kvm. Förråd samt en gemensam trädgård finns också.
 

Rörbeckstorget
Mitt i centrum vid torget ligger detta hus som förvärvades 2011. Här finns 18 lägenheter, från ettor till fyror samt även fyra stycken lokaler/butiker. Det finns källare under hela huset med bland annat garage.


Södergatan 19
Ett hus vi köpte 2011 med totalt 8 lägenheter, 4 treor och 4 ettor. Det finns även två små lokaler i källaren.


Tröingeberg

Österleden 4
Vi har här 2 lägenheter med 5 rum och kök på 125 kvm. Varje lägenhet har tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Köket har vita allmogeluckor och är utrustade med diskmaskin. I anslutning till vardagsrummet finns en uteplats. Till varje lägenhet finns förråd på 7 kvm. Uppvärmning sker med vattenburen frånluftsvärmepump.Egen trädgård till varje lägenhet.


Skrea

Frizellsväg
På Frizellsväg i Skrea har vi fyra hus med två lägenheter i varje. Samtliga är 2 rum o kök på 65 kvm. Varje lägenhet har tvättmaskin. Utgång till altan från vardagsrum. Förråd samt carport till alla lägenheter.
 

Skogstorp

I Skogstorp har vi 6 markägenheter i radhus. Alla laägenheter har diskmaskin,tvättmaskin och torktumlare. Här finns 2 2-rums lägenheter och 4 3-rumslägenheter. Utgång till altan från vardagsrummet. Alla parkeringsplatser har motorvärmare.


 

Slöinge

I Slöinge har vi 14 lägenheter, och samtliga är parhus.
På Stenlösvägen har vi 4 lägenheter med 3-rum och kök på 81 kvm, alla med tvättmaskin och torkskåp.
På Ågatan har vi 4 lägenheter med 3 rum och kök och 2 med 2 rum o kök. På Bergvägen finns 4 lägenheter med 3 rum och kök. Alla har diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Dessa lägenheter är mycket populära och har därför låg omsättning.

Årstad

Årstad ligger ca 15 km utanför Falkenbergs centrum och där har vi 14 lägenheter i form av parhus.Alla har egen uteplats och trädgård. Samtliga lägenheter ligger naturskönt bakom kyrkan i Årstad.

Källsjö

I Källsjö har vi 4 lägenheter i parhusform. Alla har egen uteplats och egen trädgård.
Samtliga lägenheter har tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin.